SCHOENEN

Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je ingestelde filters.

Ga stap terug

Schoenen

Schoenen zijn tegenwoordig in heel wat winkels te vinden. De standaard merken maken onderdeel uit van verschillende collecties. Wij, als mode liefhebbers, kiezen voor een collectie schoenen en sneakers die onderscheidend zijn van de rest. Met merken als Parbleu, Woolrich en Ridiculous Classic hebben wij een uniek assortiment!

Heren schoenen

Als je op zoek bent naar goede kwaliteit schoenen, is het aan te raden om te investeren in een goed merk. Zo weet je zeker dat je er meerdere seizoenen profijt van hebt. Daarnaast hebben deze merken meestal tijdloze items in de collecties. Dat maakt dat je ze ieder seizoen weer opnieuw kunt dragen zonder dat deze uit de mode zijn. Leren schoenen gaan over het algemeen ook langer mee dan synthetische. Deze zijn namelijk beter te onderhouden.

Investeren in een goed paar is dus belangrijk. Als man heb je minimaal 1 paar sneakers en nette schoenen nodig in je garderobe. Soms heb je namelijk evenementen waar je net een andere look bij nodig hebt. Sneakers kunnen niet overal bij gedragen worden en nette schoenen ook niet. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel opties en combinaties van deze 2 verkrijgbaar.

Het merk Parbleu laat dit goed terugkomen in hun collecties! Bijna alle schoenen hebben een sportieve, maar ook een nette uitstraling. Hierdoor onderscheiden zij zich van andere merken. Het ruime assortiment bestaat uit instappers voor de zomer, boots voor de winter of nette sneakers voor ieder seizoen. Ben je dus nog op zoek naar goede schoenen? Dan is Parbleu zeker een aanrader!

Online bestellen bij Roodfeld

Heb jij al een favoriet op het oog en wil je deze zo snel mogelijk ontvangen? Plaats dan je bestelling via onze webshop! Indien je hulp nodig hebt met het kiezen van de juiste maat, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zorgen voor een snelle verzending. In de meeste gevallen heb jij het al de volgende werkdag in huis. Bestelling ontvangen, maar de maat zit niet goed of wil je het graag retourneren? Je hebt 14 dagen om je bestelling terug te sturen of te brengen in onze winkel. Lees meer over de gehele bestelprocedure.