CAP

Filteren
Reset filters

Toont alle 3

WOOLRICH CAP

 89,95
  • -

WOOLRICH CAP

 89,95
  • -

WOOLRICH CAP

 89,95
  • -

Cap

Cap is het Engelse woord voor pet. De pet is in de laatste jaren steeds populairder geworden onder de heren. Waar voorheen alleen jongeren een pet droegen, beginnen ook steeds meer volwassenen heren dit te dragen.

Pet voor heren

Een pet is een stoer item die je vooral in de zomermaanden goed kunt gebruiken. Het geeft je outfit een stoere en casual uitstraling en daarnaast past het goed bij meerdere outfits.

Een pet beschermt je hoofd en gezicht tegen de heftige zonnestralen. Vooral als je een hele dag buiten bent op het strand of een boswandeling maakt. Ook kan het goed van pas komen als je bijvoorbeeld aan het golfen bent of op het terras zit met vrienden.

Het is dus een handige accessoire voor in lente en zomermaanden, wanneer de zon volop schijnt. Daarnaast gebruiken veel heren het ook tijdens het sporten.

Hoe draag je een pet?

Het leuke aan een pet is, is dat het makkelijk te combineren is. Je kunt het dragen met jeans, chino’s, korte broeken of joggingspakken. Zorg er wel voor dat de kleuren bij elkaar passen. Als je neutrale kleuren aan hebt, staat een neutrale kleur pet het leukst. Heb je iets hippere kleuren aan? Dan kun je het goed combineren met een hippe kleur.

Als het op schoenen aankomt, passen sneakers of instappers leuk bij een cap. Met sneakers maak je er een sportieve outfit van en met instappers een iets meer casual lookje.

Je kunt petten het beste bewaren op een plank of in de kast. Zo behoud je de rand van de vorm. Als je het ophangt, zakt namelijk de rand op den duur door en dat wil je natuurlijk niet.

Een cap is dus niet alleen praktisch, maar ziet er ook erg cool uit. Ben je nog op zoek naar de finishing touch voor je zomeroutfits? Bekijk dan onze collectie!