BOXER

Filteren
Reset filters

Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je ingestelde filters.

Ga stap terug

Boxer

Boxer kopen voor heren. Dit basic kledingitem is uiteraard een musthave voor iedere garderobe. Daarbij is het van groot belang dat deze ook goed en comfortabel zitten. Bij Roodfeld vind je boxershorts van exclusieve merken en goede kwaliteiten!

Boxershorts

Boxershorts kan je uiteraard overal vinden in verschillende kleuren, printen, vormen etc. Het is daarbij van groot belang dat deze comfortabel en goed zitten, je draagt ze immers elke dag! Als je dan boxershorts hebt die van minder goede kwaliteit zijn, kunnen deze snel slijten. Roodfeld verkoopt alleen boxershorts van goede kwaliteit, zodat je lang plezier zult hebben van je aankoop!

Je draagt een boxer onder elke type kleding of het nu een jeans, broek of korte broek is. Het is een van de basics die iedere persoon moet hebben. Het is ook belangrijk dat deze niet te zien is door je kleding heen. Vooral bij lichte broeken kan dit probleem wel eens voor komen. Draag daarom altijd kleuren die dicht bij je huidskleur zijn om dit voor te zijn. Heren boxershorts zijn meestal afgewerkt met dunne draden en niet al te strakke afwerkingen. Dit maakt dat ze daarom niet snel te zien zijn door broeken (daarmee bedoelen we de lijnen).

Onderbroek heren

Het is belangrijk dat dit specifieke kledingitem goed past. De juiste maat is daarom van groot belang! Kijk dus goed wat je reguliere maat is en maak de juiste keuze. Zo ben je ervan verzekerd dat je er gedurende de dag geen last van hebt.

Onderbroek voor heren is ook een goed idee als cadeau. Je kunt hier waarschijnlijk iedere man blij mee maken, omdat het een veelgebruikt item is. Boxers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Kies je favoriete item en bestel het via onze webshop! Wij zorgen voor een snelle bezorging, zodat jij snel plezier kunt hebben van je aankoop.