Maatpakken

Totally dressed by Roodfeld

In ons maatpakken atelier in Dordrecht kiest u samen met ons prachtige stoffen voor uw maatpak. Samen maken wij alle keuzes om het pak op maat te laten maken. Een maatpak of maatkostuum wordt volledig gepersonaliseerd. Wij werken uitsluiten met de beste weverijen uit Italië.

Atelier Roodfeld

In 1999 hebben wij als eerste herenmode winkel in Dordrecht besloten om niet alleen confectie kostuums, maar ook maatpakken aan te bieden. Ieder maatpak is anders en dat zorgt ervoor dat iedere klant met een uniek kledingstuk onze winkel verlaat. Sinds 2018 hebben wij in het midden van onze winkel een prominente plek gecreëerd, zodat ons maatwerk tot zijn recht komt. Wij noemen deze nieuwe plek ‘Atelier Roodfeld’

Werkwijze Maatpakken

Wij werken uitsluitend op afspraak. De reden is, dat wij alle tijd en aandacht aan u willen geven. In ons atelier kunt u een keuze maken uit een breed aanbod aan stoffen. U kiest samen met ons een stof die bij u past. Natuurlijk letten wij op de omstandigheden waar het pak bij gedragen dient te worden. Of u het nu voor uw werk, uw trouwen, een sollicitatie of feestje nodig hebt.. Wij hebben voor iedere gelegenheid iets moois te bieden.

Na het kiezen van een mooie stof zoeken wij samen met u een mooie knoop, de stiksels en voering bij het maatpak.

Na alle keuzes te hebben doorlopen nemen wij uw maten. Dit doen wij aan de hand van een paspak. U trekt dus een pak aan, welke wij gebruiken om de lichaamsmaten van u te nemen. Alle info over stof, stiksels, knopen en maten geven wij digitaal door aan het atelier waar het pak gemaakt wordt. Bekijk alvast de maattabel voor mannen.

De levertijd voor een maatpak duurt 4-6 weken. Wij streven ernaar, dat het pak bij binnenkomst in 1 keer goed zit. Natuurlijk komt het voor, dat wij nog een kleine aanpassing dienen te doen. Dit gebeurt bij een kleermaker, waar wij in Dordrecht al meer dan 20 jaar mee samenwerken.

Ontdek onze nieuwste items