Garderobemanagement

Creëer je eigen persoonlijke signature

Alexander Herenmode denkt graag verder mee met zijn klanten en gaat ver in zijn dienstverlening. Daarom werken wij samen met Imagodeskundige- en kleurstylist Fenneke van Well met haar bedrijf F&NN.

Een goede garderobe met alleen maar kleding die echt bij jou past. Dat vereist een stukje management.

Een update van je huidige garderobe kan nieuwe inzichten geven en ruimt direct op! Weg met gedateerde kleding, of kleding die kapot is en niet meer past. Qua maat of bij wie jij bent! Uitgedaagd worden om eens uit je comfort zone te stappen en inzichtelijk te krijgen wat jij echt nog mist……

Wanneer er overzicht is in je garderobe kan hij per seizoen efficiënt worden aangevuld. Dat scheelt je tijd, geld en onnodige aankopen. En levert je een eigen signature op.

Bij het doorlopen en opruimen van de kast gaat F&NN uit van onder andere twee peilers

  • Je persoonlijkheid
  • Je professi

Daarna nodigen we je graag uit om te komen shoppen in onze prachtige winkel of we brengen het bij je thuis.

Hoe prettig zou het zijn als je eigen succes in je kledingkast hangt!

Als klant van Alexander Roodfeld betaal je voor het Garderobemanagement nu EUR 175,–.

Boek nu direct, via onderstaande button, zodat je klaar bent voor komend seizoen en gericht in de winkel of in de webshop je garderobe kunt aanvullen. Je kunt ook contact opnemen met de winkel.

F&NN is gespecialiseerd in het geven van persoonlijk- en zakelijk kledingadvies aan ondernemende professionals die impact willen maken met hun uitstraling. Ook bedrijven kunnen terecht voor trainingen en lezingen.

Ontvang je graag meer informatie: www.fennekestyling.nl of mail naar info@fennekestyling.nl

Ontdek onze nieuwste items