Trouwpak Dordrecht

Advies voor een trouwpak in Dordrecht

Gefeliciteerd!

Jullie gaan trouwen! Dit is het moment dat jullie een dag lang in de belangstelling staan en allebei prachtig gekleed willen gaan.

In onze winkel in Dordrecht bieden wij een uniek maatwerk concept, waarbij jij zelf je trouwpak samen mag stellen. Natuurlijk adviseren wij je bij alle keuzes die gemaakt moeten worden.

Nadat we je opgemeten hebben kies je zelf de stof, knopen en stiksels. Er is van alles mogelijk, maar wanneer je bij ons langs komt kunnen we je alles uitleggen en laten zien.Hoe gaan wij te werk met je trouwpak:

1. Je bent altijd welkom voor meer info bij ons in de winkel. Wij kunnen je dan kort uitleggen wat wij voor jou kunnen betekenen.

2. Wil je met familie komen en alle details doornemen en kijken of er iets moois voor jou gemaakt kan worden? Maak dan alsjeblieft een afspraak met ons. Dan reserveren wij voldoende tijd om je goed te kunnen helpen.

3. Na het maken van alle keuzes nemen wij al je maten en kunnen we tot bestellen overgaan.

4. Na 4-6 weken komt jouw outfit binnen en maken we opnieuw een afspraak. Dit is het moment dat we kijken of jouw kostuum helemaal goed zit.

5. Mocht er nog een aanpassing gedaan moeten worden, dan doen wij dit met alle plezier. Wij willen namelijk dat het pak helemaal goed zit.

6. Zit het pak goed, dan rekenen wij alles met je af en neem jij alles mee naar huis. Jij bent klaar voor je bruiloft!

Ontdek onze nieuwste items