BOEKEN

Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je ingestelde filters.

Ga stap terug

Boeken

Ben je op zoek naar decoratie voor in je appartement, huis of voor op kantoor? Dan zijn boeken een geweldige tip om je kamer wat op te fleuren! Voor iedereen die bezig is met interieurdesign of er gewoon van houdt om boeken door te lezen, hebben wij een klein maar fijne collectie.

Boeken als decoratie

De grote modemerken hebben in de gaten dat boeken het goed doen als decoratie in een huiskamer. Je kunt er je koffietafel mee opfleuren of gewoon je boekenkast mee aanvullen. Het dient niet alleen als decoratie, want deze exemplaren hebben ook nog eens een goede inhoud. Meestal gevuld met heel veel afbeeldingen. Je kunt er dus uren in kijken zonder je te vervelen. Daarnaast zijn de afbeeldingen van hele goede kwaliteit! Dus als je geïnteresseerd bent in mode, interieur of fashion zijn dit soort exemplaren een goede aanvulling op je collectie!

Je kunt deze ook goed gebruiken als decoratie op je kantoor. Dit kan je doen in je eigen kamer, de lunchruimte of in de wachtkamer. Als je vaak klanten ontvangt op locatie, kunnen zij de wachttijd goed benutten door inspiratie op te doen.

Het merk; Mendo

Het Nederlandse merk Mendo is opgericht in 2002 door Roy Rietstap en Joost Albronda. Met de boeken willen zij generaties en verschillende culturen met elkaar verbinden. Vooral degene die veel interesse en liefde hebben voor visuele inspiratie. Het zijn vooral samenstellingen van mode, graphic design, art, interieur en architectuur, lifestyle of fotografie.

Wij zijn een officieel verkooppunt van dit merk en hebben een aantal boeken in ons assortiment. De collectie verandert regelmatig, dus ideaal als je ervan houdt om unieke items te verzamelen. De echte boekenliefhebbers willen namelijk zo veel mogelijk de beste exemplaren verzamelen! Dan zijn boeken van Mendo echt onmisbaar. Leuk als decoratie, maar nog beter om dagelijks inspiratie op te doen!