PANTALON CASUAL

Filteren
Reset filters

Toont alle 7

BERWICH CHINO

209.95 157.46
  • 56
  • 58

BERWICH CHINO

149.95 112.46
  • 58

MASON'S CHINO

199.95 119.97
  • 54

MASON'S CHINO

179.95 107.97
  • 54

HILTL CHINO

 159,95
  • 54

HILTL PANTALON

169.95 101.97
  • 29

CHINO BERWICH

139.95 83.97
  • 56

Pantalon

Een pantalon staat bekend als een net kledingstuk. Het is ook een andere benaming voor de bekende lange broeken. Oorspronkelijk is het ontworpen als deftige kledingstuk, maar tegenwoordig kun je het in bijna iedere setting aan!

Pantalon voor heren

De pantalons voor heren zijn een groot favoriet. Vooral voor de mannen die een kantoorbaan hebben of er gewoon van houden om er verzorgd uit te zien. Ze zijn meestal strak en simpel, waardoor je het goed kunt combineren met andere kledingitems. Door het strakke design zie je er hoe dan ook goed verzorgd uit in een pantalon!

De pantalons voor heren komen in verschillende stijlen. Waar het voorheen stond als nette broek, zijn ze er nu ook in sportieve ontwerpen. Deze zijn dan niet afgewerkt met een knoop, maar met een touwtje. Het idee van een joggingbroek, maar afgewerkt met nette stoffen. Handig voor als je er sportief en verzorgd uit wilt zien op kantoor.

Chino’s voor heren

Een andere benaming voor pantalon is ook wel chino. Chino’s van merken als Berwich, Hiltl en Mason’s zijn gemaakt van goede kwaliteit materialen en zitten uiterst comfortabel. Over het algemeen zijn deze voorzien van een slim fit pasvorm, waardoor het ook niet al te strak op de huid zit.

Wij hebben chino’s en pantalons in verschillende neutrale kleuren, waardoor je het makkelijk kunt combineren met andere kledingitems.  Wij raden het dan ook aan om te investeren in een paar broeken in deze kleuren. Zo kun je met weinig items toch heel veel goede combinaties maken!

Ben je dus nog op zoek naar goede kwalitatieve pantalons? Neem dan een kijkje in onze collectie! Wij weten zeker dat er iets bij zit voor jou. Weet je niet zo goed welke maat je nodig hebt? Kom dan eens langs in onze winkel. Wij hebben een breed assortiment met een grote maatomvang, maar produceren ook kleding op maat!