Een coltrui matchen, hoe doe je dat?

Een coltrui matchen, hoe doe je dat?

De coltrui is al ontzettend lang in de mode. In de 15e eeuw werd deze namelijk al gedragen. Nog steeds is het een grote trend onder zowel dames als heren. In dit artikel lees je hoe je een coltrui voor heren stijlvol kunt dragen.

Coltrui heren

Coltruien worden ontzettend geliefd onder de heren. Ze zijn namelijk heel comfortabel door de fijne rekbare stof. Daarnaast ziet het er ook nog eens heel modieus uit. Je kunt het namelijk heel casual dragen of juist chique.

Voor een casual outfit kun je je coltrui stijlen met jeans. Kies hierbij wel voor een nette spijkerbroek, niet een met allerlei gaten en plekken. Deze outfit kun je zowel combineren met een stoere sneaker eronder of nette schoenen. In plaats van een jeans kun je natuurlijk ook kiezen voor een mooie pantalon of chino, dan wordt de outfit nog iets netter.

Ben je meer opzoek naar een chique outfit? Combineer dan je coltrui onder een mooi pak. Stijl deze met prachtige schoenen en een bijpassende riem. Zo ben je helemaal klaar om op een stijlvolle manier je zakelijke meeting in te gaan. Mag de outfit iets losser? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om alleen het colbert aan te trekken van je pak en in plaats van je pakbroek, een nette spijkerbroek.

Stretch stof

Voor de koude dagen is een coltrui ook ideaal. Je hebt hierdoor geen sjaal nodig in je jas. De col beschermt je nek namelijk tegen de kou. Een coltrui is daarom geschikt voor in de winter maar ook tijdens het voor- en najaar.

In ons assortiment vind je coltruien van verschillende merken. De truien van Wahts, Paul & Shark en Gran Sasso zijn geproduceerd van wol. Hierdoor wordt de warmte goed geïsoleerd. Denham heeft ook prachtige coltruien in het assortiment. Deze zijn geproduceerd van teddy kwaliteit. Dit is een heerlijke zachte stof wat zorgt voor warmte en een aangenaam draagcomfort.

De stoffen zie je in allerlei verschillende kleuren voorbij komen. Denk bijvoorbeeld aan blauw, grijs, wit, groen en beige. Door het ruime aanbod aan kleuren zit er zeker voor iedereen een geschikte coltrui bij. Ook heel handig en geschikt als je bezig bent met een capsule wardrobe!

Ben je ook nieuwsgierig naar alle prachtige coltruien in het assortiment van Alexander Roodfeld? Neem dan snel een kijkje in de webshop of kom gezellig langs in de winkel in Dordrecht. Onze medewerkers helpen je graag bij het matchen van je coltrui en het kiezen van de juiste maat.

Categorieën: