Winterjas heren; uitgelichte merken

Winterjas heren; uitgelichte merken

De winter is officieel nog niet begonnen, maar de temperaturen zijn wel aan het dalen. De vorige maanden was het nog te doen met een dun vestje, maar nu is het alweer tijd om de winterjas uit de kast te halen. Maar wat is de beste winterjas voor mannen? En welke merken maken goede winterjassen?

Winterjas voor heren, waar moet je op letten?

Er zijn veel verschillende soorten winterjassen voor heren, dus het is belangrijk om er een te kiezen die bij je behoeften past. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een jas die zowel stijlvol als warm is, is een wollen jas misschien een goede optie. Als je een jas zoekt die erg warm is, is een gevoerde pufferjas misschien een betere optie. Het ligt er maar net aan wat past binnen jouw stijl. 

Wij hebben een aantal merken op rij gezet die mooie jassen in het assortiment hebben:

Woolrich

Woolrich staat bekend om de uitstekende kwaliteit van hun jassen. Een van de merken die bij je opkomt als je op zoek bent naar nieuwe winter items. De jassen zijn stijlvol aan de buitenkant, maar comfortabel en warm aan de binnenkant. Het zijn voornamelijk parka modellen met een capuchon. Ook hebben ze verschillende korte en sportieve jacks! 

Gimo’s en Herno 

Als je op zoek bent naar iets nettere jassen, kun je eens kijken bij de collecties van Gimo’s en Herno. Ze hebben meerdere modellen, waaronder stoere jacks maar ook nette wollen jassen. Deze zijn ideaal voor als je een kantoorbaan hebt of als je een nette kledingstijl hebt. Ook het merk Sansiro maakt mooie nette jassen! 

Wahts 

Als je op zoek bent naar warme en stoere bodywarmers of jacks, kun je goed slagen met Wahts! Warm gevoerde bodywarmers die je op zichzelf of onder een jas kunt aantrekken. Door de gebruikte materialen zal dit je bovenlichaam ook goed warm houden op de koudere dagen.

Ga voor kwaliteit

Een winterjas is een belangrijke aankoop, het moet je namelijk goed warm kunnen houden tegen de winterse temperaturen. Het is dus niet erg om te investeren in een mooie winterjas. Bovendien gaat een goede jas meerdere jaren mee, zodat je niet elk jaar een nieuwe hoeft te kopen. De merken die worden verkocht bij Roodfeld hebben allemaal tijdloze ontwerpen. Zo weet je zeker dat ze ieder jaar weer opnieuw gedragen kunnen worden. 

Dit zijn maar een paar merken waar je aan denkt bij winterjassen voor mannen. Natuurlijk zijn er nog veel meer! Dus als je op zoek bent naar een nieuwe winterjas, bekijk dan zeker eens onze webshop of kom langs in onze winkel.

Categorieën: