Samsoe Samsoe, uitgelichte merk!

Samsoe Samsoe, uitgelichte merk!

Als je de Scandinavische kledingstijl kent, ben je ook bekend met het merk Samsoe Samsoe. Simpele, tijdloze, eigentijdse en vooral onderscheidende kleding. Perfect als aanvulling voor bijna iedere outfit! Lees in dit blog meer over dit merk en ontdek waarom het zo populair is.

Scandinavische mode

Deze kledingstijl is de laatste jaren razend populair. We merken dat steeds meer mensen waarde hechten aan goede basic items in de garderobe om onder andere een capsule wardrobe te bouwen. Scandinavische mode voldoet hier uitstekend aan. Het zijn vooral outfits die zijn gecreëerd met tijdloze items, zonder al te veel printen of felle kleuren.

Basics zijn dus vooral het uitgangspunt bij deze kledingstijl. Hoe simpeler, hoe beter! Dit geldt voor zowel de kleuren als de printen. Hierdoor is het ook een geschikt kledingstijl om bijvoorbeeld naar kantoor te dragen.

Samsoe Samsoe is een van de meest toonaangevende namen in de Scandinavische stijl. Het kledingmerk werd in 1993 opgericht door twee Deense ontwerpers, Preben Munch-Pedersen en Lars Ranthe. Sindsdien is het bekend geworden om zijn klassieke, maar moderne look en feel met strakke lijnen en eenvoudige, ongecompliceerde bezuinigingen.

De esthetiek van Samsoe Samsoe combineert klassieke Scandinavische stijl met moderne details en frisse stoffen. Of het nu gaat om grafische prints, grove breisels of hoogwaardige basics, het merk levert stijlvolle stukken die actueel en toch tijdloos zijn. Je vindt een reeks klassieke jassen, overhemden, broeken en truien. De t-shirts zijn eenvoudig maar stijlvol met een relaxte pasvorm die iedereen goed staat.

Samsoe Samsoe Sale

Het merk staat bekend om zijn aandacht voor detail. Elk kledingstuk is gemaakt met kwaliteitsstoffen zoals wol, katoen en linnen. Ook worden dat alle kledingstukken ontworpen om lang mee te gaan, met veel aandacht voor details zoals knopen, ritsen en naden.

Als je wilt investeren in goede kleding, is dit fantastische merk dus zeker een aanrader. Mooie items die een goede aanvulling zijn voor vrijwel iedere garderobe, wat je kledingstijl ook is. Ook Samsoe Samsoe sale items zijn te vinden op onze webshop, er zijn altijd wel items van dit merk afgeprijsd tijdens de sale periode. Het perfecte moment om je garderobe te updaten met mooie items waar je jarenlang plezier van hebt, die ook nog eens goed te combineren zijn met andere merken!

Categorieën: