Dit zijn de trouwpak trends van 2023

Dit zijn de trouwpak trends van 2023

Het is eindelijk zover, je gaat trouwen! Zoals je weet komt er bij een bruiloft heel wat kijken, inclusief wat je gaat dragen. Om de keuze wat makkelijker te maken, hebben wij de top trouwpak trends van 2023 op een rijtje gezet. Lees mee!

Trouwen in de zomer van 2023

De zomer is natuurlijk een razend populaire periode voor bruiloften. Met goede reden: het weer is warm en uitnodigend, het licht is prachtig voor foto’s en er zijn veel mooie buitenlocaties om uit te kiezen. Als je gaat trouwen in de zomer van 2023, dan zul je blij zijn te weten dat linnen pakken helemaal in zijn. Kies voor een klassiek gesneden linnen pak met een luchtige stof die je ook nog eens koel houdt.

Linnen is licht, ademend en perfect voor een buitenceremonie in de warme maanden. Kies een lichte en neutrale kleur om het goede weer te complimenteren. Ga je voor liever voor iets traditioneels? Niets is zo klassiek als een marineblauw pak met hoge revers. Kies een antracietkleurige of grijze broek voor een formele look.

Trouwpak voor in de herfst of winter

Kies je voor een bruiloft in de herfst of winter? Zorg voor een pak dat warm genoeg is voor het koele weer. Een geweldige keuze voor bruiloften in de koudere maanden, is een wollen pak met traditionele details. Kies diepe en donkere tinten zoals marineblauw, donkergrijs of zelfs bruin. Voor een echt unieke twist, probeer fluweel. Rijk en luxueus, fluweel is een uitstekende keuze voor herfst- of winterbruiloften. Kies donkergroen of bordeauxrood om het publiek echt te verbazen!

Ga voor een klassiek pak!

De moderne klassieke stijl maakt een comeback in 2023. Deze tijdloze look, omvat pakken met gestructureerde schouders en slanke snitten, meestal gemaakt van lichtgewicht materialen zoals wol of linnen mengsels. Kies een neutrale tint zoals zwart, marineblauw, donkergrijs of houtskool voor een tijdloze look.

Waarom kiezen voor een trouwpak op maat?

Een maatpak is altijd een goede keuze voor elke bruiloft. Een maatpak past perfect en zorgt ervoor dat je er op je grote dag op je best uitziet. Door met een kleermaker te praten, kun je de exacte details van jouw pak kiezen, zoals de reversmaat, de vorm van de zakken en de kleur van de stiksels. Een op maat gemaakt pak is een echte investering, je hebt van een kwaliteitspak namelijk jaren plezier.

Roodfeld werkt samen met Atelier Munro om voor jou het best mogelijke trouwpak te realiseren. Atelier Munro is een kleermaker met tientallen jaren ervaring in het op maat maken van pakken voor allerlei evenementen. De gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw pak er perfect uitziet en vele jaren meegaat. We bieden ook een unieke selectie van accessoires zoals stropdassen, pochetten, manchetknopen en schoenen om de look af te maken

Ons team van specialisten werkt samen met jou aan een trouwpak op maat dat precies past bij jouw maten en stijl. Als je speciale wensen of verzoeken hebt, komen onze kleermakers daar graag aan tegemoet. We denken met je mee!

Veel plezier op je grote dag

Wat je ook besluit te dragen op je trouwdag, het is belangrijk om iets te kiezen dat comfortabel zit en je goed past. Je wilt je zelfverzekerd voelen en er geweldig uitzien in je trouwpak! Met deze trends van 2023 ben je er zeker van dat je straalt op je grote dag. Veel succes met het kiezen van je ideale trouwpak!

Categorieën: