Denham jeans modellen

Denham jeans modellen

Een fijne spijkerbroek is natuurlijk een musthave voor iedere man in zijn garderobe. Het is dan wel van belang dat je kiest voor een model die mooi bij je past en waar je je comfortabel in voelt. In dit artikel kom je achter de modellen van Denham.

Jason Denham

Het merk Denham is een Nederlands modemerk. Het merk is opgericht door de Engelsman Jason Denham met behulp van een klein team aan internationale designers in Amsterdam. Het merk heeft zijn succes te danken aan de vele ervaring die Jason al had met denim. Ieder seizoen weer komen zij met nieuwe en originele kleding in de collectie. Door de prachtige kwaliteiten zijn zij internationaal bekend geworden. Zij onderscheiden zich dan ook door het hoogwaardige kwaliteit denim waar zij gebruik van maken.

Jason Denham haalt al zijn inspiratie uit jeans die hij jarenlang heeft opgespaard. Zijn doel is om functionaliteit, originaliteit en kwaliteit na te streven, hier slaagt hij uiteraard iedere collectie weer in. De eerste Denham collectie was geïnspireerd door een patronenboek uit 1910. De modellen worden dan ook vernoemd naar technieken die in dit boek worden beschreven. Alle Denham items worden geproduceerd in Japan en Italië. Het logo van het merk is heel herkenbaar, namelijk de schaar. Deze staat symbool voor de schaar waar Jason zijn eerste jeans mee knipte.

Denham Bolt

De Denham bolt modellen, zijn ontwikkeld voor mannen die van een stoere en frisse blik houden. Deze broeken vallen vanaf het bovenbeen tot aan de enkel strak waardoor het wat weg heeft van de klassieke skinny jeans, maar dan in een modern jasje natuurlijk. Deze jeans worden geproduceerd van powerstretch denim waardoor de broek altijd zijn pasvorm zal blijven behouden. De broek zit erg comfortabel, daar houdt iedereen natuurlijk van!

Door de skinny afwerking, heeft het een stoere uitstraling. Hierdoor kun je de broek heel leuk combineren met een stoer trui of t-shirt. Draag er nog een paar stoere sneakers onder en je bent helemaal klaar om wat leuks te gaan doen met vrienden.

Denham Razor

De Denham razor modellen zijn de ideale broeken als je van basic houd. Het is een slim fit model met een mooie knoopsluiting. De jeans zijn geproduceerd van comfort stretch denim waardoor het ook heel comfortabel dragen is. De kwaliteit van de stof is heel goed en het is een tijdloos model waardoor de broek lang mee kan gaan.

Deze jeans kun je zowel zakelijk als in het weekend dragen. Je kunt hem namelijk prachtige combineren met een t-shirt en een stoere sneaker of juist met een overhemd en nette schoenen.

Shop jeans online bij Roodfeld

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de prachtige jeans van Denham? Neem dan snel een kijkje in de webshop. Hier shop je heel gemakkelijk je favoriete spijkerbroek. Kom je toch liever passen in de winkel? Dat kan natuurlijk ook! Kom gezellig langs in onze fysieke winkel in Dordrecht.

Categorieën: