Falke sokken zijn een echte musthave!

Falke sokken zijn een echte musthave!

Het merk Falke staat bekend om zijn comfortabele en duurzame sokken met de perfecte pasvorm. Het merk is geproduceerd voor mensen die luxe niet kopellen aan uitbundigheid, maar wie zichzelf wilt belonen met de beste kwaliteit.

Falke zet zich in voor duurzaamheid

Bij de productie van Falke sokken wordt er gebruik gemaakt van de beste materialen en nieuwste productietechnieken. Het familiebedrijf heeft al ruim 125 jaar als uitgangspunt dat zij de hoogste kwaliteit leveren met heel veel passie. Het merk is nog steeds in handen van familie Falke, de twee neven Paul en Franz-Peter runnen het merk. Na verschillende generaties verandert het uitgangspunt niet, maar de productie wel. Ambacht heeft namelijk plaats gemaakt voor fabricage.

De fabriek is gevestigd in Duitsland. Hier worden de sokken geproduceerd van de beste materialen en afwerkingen. De werkomstandigheden van de medewerkers vinden zij ontzettend belangrijk en richten deze daarom goed in. Falke richt zich ook steeds meer op de duurzaamheid. Zij voelen zich verantwoordelijk ten aanzien van de samenleving en in het bijzonder van de medewerkers.

Voor de duurzaamheid vervangt Falke steeds meer producten. Het doel is om uiteindelijk alle producten duurzaam aan te kunnen bieden. Het is hierbij van belang dat materialen vervangen worden, maar de kwaliteit behouden wordt. Vanaf de productie van de grondstoffen tot aan het eindproduct controleert Falke erop dat het energieverbruik en het afval zo minimaal mogelijk blijft.

Falke sokken heren

De sokken van Falke worden geproduceerd van het fijnste merinos wol. Er wordt gekozen voor dit soort wol door zijn zachtheid, sterkte en vermogen van zijn temperatuur te reguleren. Door zijn perfecte pasvorm sluiten de sokken naadloos aan.

In ons assortiment vind je prachtige exemplaren van de Falke sokken voor heren. Deze sokken kun je bij iedere outfit dragen, zowel onder je kostuum als je stoere spijkerbroek. De sokken zijn in allerlei verschillende kleuren te vinden zodat je bij iedere outfit een paar bijpassende sokken hebt. Voor in de winter is het natuurlijk van belang dat we ons lekker warm aankleden. Hiervoor zijn kousen te vinden die de gehele kuiten bedekken. Heerlijk voor als je bijvoorbeeld op je fiets naar het werk gaat.

De sokken van Falke zijn al bij heel veel mannen een favoriet. Ben je nieuwsgierig waarom dat zo is? Neem dan snel een kijkje in onze webshop om de prachtige exemplaren te bewonderen of kom langs in onze winkel in Dordrecht. Onze medewerkers helpen je graag bij het uitkiezen van een prachtig paar sokken, passend bij jouw outfit.

Categorieën: